Rietmatten bij de rietmattenspecialist.nl

Rietmatten bij de rietmattenspecialist.nl

Als je rietmatten wilt bestellen voor in je tuin dan doe je dat natuurlijk via rietmattenspecialist.nl. Zij hebben drie soorten rietmatten. Zo hebben ze de gepelde rietmatten, ongepelde rietmatten en dikke rietmatten.

Rietmatten kunnen op verschillende manieren ingezet worden. Afhankelijk van de variant kan je ze inzetten als tuinafscheiding, balkonscherm of als rieten schutting.

Elke variant heeft zijn eigen sterktes. Zo kunnen dikke rietmatten en ongepelde rietmatten goed geplaatst worden in onoverdekte plekken. Op deze manier kunnen deze twee rietsoorten geplaatst worden als schutting.

Je kan de dikke rietmatten en de ongepelde rietmatten prima tegen een bestaande schutting bevestigen. Als je een rietmat op zichzelf wilt gebruiken als schutting dan kan je beter voor de dikke rietmatten gaan. Door de dikte van de rieten stengels zijn de dikke matten niet alleen stevig, maar zorgen ze ook voor meer privacy.

Daarnaast als je de dikke rietmatten laat begroeien met allemaal verschillende planten, ziet het er niet alleen leuker en natuurlijker uit, maar zorgen de planten er ook voor dat eventuele gaten volledig worden dichtgegroeid. Op deze manier genereer je dus nog meer privacy en zorg je dus voor een optimale gezichtsdikheid.

De rietmatten hebben een levensduur van ongeveer 5 jaar, maar als je ze dus laat begroeien met planten dan wordt deze levensduur vergroot.

Previous PostNextNext Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *