Overstappen met een slimme thermostaat

Overstappen met een slimme thermostaat

Er zijn meerdere manieren om te besparen op je energierekening. Een daarvan is minder energie verbruiken. Een slimme thermostaat kan je hierbij helpen door je inzicht te geven in je energieverbruik. Heb jij een slimme thermostaat van een leverancier en wil je overstappen? Wij vertellen je hoe dat zit.

Cadeau bij je energiecontract
Nog steeds proberen energieleveranciers je over te halen met cadeaus bij een meerjarige energiecontract én een slimme thermostaat is er daar ook een van. Vaak denk je dat het een mooie aanbieding is, maar meestal is dit niet het geval. Je bent over het algemeen goedkoper uit als je een voordelig eenjarig contract afsluit en de slimme thermostaat los koopt. De extra kosten die je maakt met het duurdere energiecontract zijn vaak meer dan dat een losse slimme thermostaat kost. Een losse slimme thermostaat geeft je ook de optie om zonder gevolgen over te stappen naar een andere leverancier. Wil je meer informatie over de verschillende thermostaten?

Previous PostNextNext Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *